/
Za Agencije

Ponuda za oglašavanje agencijama na web portalu

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo naš web portal za oglašavanje nekretnina, koji vam pruža mogućnost da efikasno promovišete svoje usluge i nekretnine širokoj online publici. Kao jedan od bolje osmišljenih i izradjenih portala za prodaju nekretnina u regionu, želimo da vam ponudimo jedinstvenu priliku da iskoristite našu platformu za unapređenje vašeg poslovanja i privlačenje većeg broja potencijalnih klijenata.

Evo nekoliko ključnih prednosti koje vam naš web portal pruža:

  1. Velika vidljivost: Naš portal privlači veliki broj posetilaca koji su aktivno u potrazi za nekretninama. Vaši oglasi će biti prikazani onima koji su zainteresovani za kupovinu ili iznajmljivanje nekretnina, pružajući vam maksimalnu vidljivost i šansu da dosegnete nove potencijalne klijente. Konstantno širenje broja funkcija koje portal poseduje, a u cilju lakšeg i boljeg poslovanja agencija. Uvelićavanje budžeta za reklamu i dostizanje ogromnog broja potencijalnih domaćih i inostranih klijenata.

  2. Precizno ciljanje: Naš napredni sistem filtriranja omogućava korisnicima da pretražuju nekretnine prema specifičnim kriterijumima kao što su lokacija, veličina, cena i druge karakteristike. To znači da će vaši oglasi biti prikazani samo onima koji ispunjavaju te kriterijume, povećavajući šanse za uspešnu prodaju ili iznajmljivanje. Mogućnost pretrage oglasa i na Google karti, koja je integrisana na portalu.

  3. Profesionalan izgled oglasa: Naš portal vam omogućava da kreirate oglase koji su vizuelno privlačan i informativan u isto vreme. Možete postaviti visokokvalitetne slike, video klip, detaljne opise, cene i druge relevantne informacije. Na portalu ima ograničenje postavke do 20 slika i 1 video. Svako može postaviti slike i video i to nije plaćena opcija. Time ćete stvoriti pozitivan utisak kod potencijalnih klijenata i privući njihovu pažnju na vaše nekretnine.

  4. Direktna komunikacija: Naš portal olakšava direktnu komunikaciju između vas i zainteresovanih kupaca ili zakupaca. Kroz našu platformu, možete brzo odgovarati na upite, zakazivati pregled nekretnina i pregovarati o uslovima. Ova efikasna komunikacija ubrzava proces prodaje i povećava zadovoljstvo klijenata.

  5. Profil Agencije: Na našem portalu svaka agencija dobija svoju ličnu stranicu, gde će koricniti imati prilike da vide šta je sve u ponudi. Svaka agencija ima svoju agencijsku konzolu odakle može da upravlja svojim oglasima, da dodaje ili uklanja agente, da kupuje kredite sa kojima može kupiti Pakete koje nudimo, da kupuje promotivne statuse oglasa, da postavlja banere na portalu itd.

  6. Baner marketing: Na našem portalu imate mogućnost samostalnog postavljanja banera u cilju bolje promocije vaše agencije. Sami odredjujete koliko puta će se baner pokazati na portalu.

  7. Unos oglasa: Na našem portalu postoji mogućnost unosa oglasa putem XML fajla. Kompletnu vašu ponudu možemo uneti brzo i lako. Pošto svaka baza ima svoju strukturu tablica, pre samog unosa, pošaljete nam vašu strukturu da bi pripremili mogućnost unosa. Jednostavno nas kontaktirate i izrazite želju za tom opcijom. Unos je besplatan.

  8. Reputacija i poverenje: Naš portal je poznat po kvalitetu i pouzdanosti. Kroz našu platformu, vi kao agencija imate priliku da izgradite svoju reputaciju i poverenje kod potencijalnih klijenata. Povratne informacije i ocene koje dobijate od zadovoljnih klijenata doprinose ugledu i šalju snažnu poruku o profesionalizmu vaše agencije.

  9. Pristupačnost i fleksibilnost: Naš portal je dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, što vam omogućava da postavljate i ažurirate oglase u skladu sa svojim rasporedom i potrebama. Možete pratiti statistiku prikaza oglasa, broj pregleda banera, šta radi konkurencija, kao i druge korisne informacije kako biste evaluirali uspešnost vaših kampanja i prilagođavali strategiju oglašavanja.

  10. Efikasna investicija: Oglašavanje na našem portalu predstavlja efikasnu investiciju za vašu agenciju. Pružamo različite pakete oglašavanja sa fleksibilnim opcijama i konkurentnim cenama. Naš cilj je da vam pružimo visok povrat na uloženi novac kroz veću vidljivost, veći broj potencijalnih klijenata i povećanje prodaje ili iznajmljivanja nekretnina.

Iskoristite priliku da se pridružite našem portalu i ostvarite sve ove benefite za vašu agenciju. Naš tim je posvećen pružanju podrške i prilagođavanju vašim potrebama kako biste ostvarili uspeh u poslovanju. Ukoliko želite da saznate više o našim uslugama oglašavanja ili da započnete saradnju, slobodno nas kontaktirajte putem priloženih kontaktnih informacija.

Radujemo se što ćemo biti deo vašeg uspeha i pružiti podršku u postizanju vaših ciljeva.

Cenovnik

Pružamo vam mogućnost da izaberete paket usluga koji najbolje odgovara vašim potrebama i ciljevima oglašavanja na našem portalu. Imamo šest različita paketa sa brojem standardnih oglasa u svakom od njih i ovreme trajanja paketa je 30 dana. Osim pretplatnih paketa imamo i TOP i VIP sponzorisane oglase koji se razlikuju po tome na kojoj poziciji se nalaze i njihovom trajanju. Na kraju, imate i mogućnost postavljanja sopstvenih banera na portalu koji se prikazuju na stranicama portala. Iskoristite našu ponudu kako biste postigli maksimalnu vidljivost i efikasnost u promociji vaših nekretnina. Evo detaljnog cenovnika za naše usluge:


Paketi za agencije

Paket Start:
Broj oglasa: 20
Cena paketa: 100 kredita
Paket Mini:
Broj oglasa: 50
Cena paketa: 150 kredita
Paket Bronzani:
Broj oglasa: 100
Cena paketa: 200 kredita
Paket Srebrni:
Broj oglasa: 200
Cena paketa: 250 kredita
Paket Zlatni:
Broj oglasa: 500
Cena paketa: 350 kredita
Paket Dijamant:
Broj oglasa: 2000
Cena paketa: 500 kredita
Paket MAX:
Broj oglasa: 5000
Cena paketa: 750 kredita
Paket MAX Pro:
Broj oglasa: 20000
Cena paketa: 2000 kredita

Sponzorisani oglasi

TOP oglas

TOP sponzorisani oglas se nalazi u vrhu rezultata pretrage i traje 14 dana.

Ukoliko postoji više Top oglasa, redosled pokazivanja je po datumu i vremenu postavljanja oglasa (prvi je najnoviji i tako redom)

Cena TOP oglasa: 25 kredita

VIP oglas

VIP sponzorisani oglas se nalazi ispod Top oglasa i traje 14 dana.

Ukoliko postoji više Top oglasa, redosled pokazivanja je po datumu i vremenu postavljanja oglasa (prvi je najnoviji i tako redom)

Cena Vip sponzorisanog oglasa: 15 kredita


Baner marketing

Osim paketa i sponzorisanih oglasa, svojim korisnicima pružamo mogućnost i Baner marketinga. U svom agencijskom panelu imate deo Baneri i tamo možete izabrati opciju koji je najbolji za vas. Cena je formirana po broju pregleda banera. Nakon ispunjenja uslova pregleda banera na portau, baner postaje neaktivan i vi ako želite možete postaviti opet. Broj banera je neograničen. Ukoliko ima više banera, prikaz se vrši po principu rotacije. Statistiku pregleda banera možete videti u razdelu baneri.
Napomena: Sve cene su izražene u kreditima i podložne su promenama. Molimo vas da cenovnik za oglašavanje kako biste dobili tačne informacije o trenutnim cenama i dodatnim uslugama koje možemo ponuditi.

Cena: 1 EUR = 10 kredita


Naš cilj je da vam pružimo visok kvalitet usluga po konkurentnim cenama, uz mogućnost da efikasno promovišete svoje nekretnine i privučete veći broj potencijalnih klijenata. Za više informacija o cenama, dodatnim uslugama ili za započinjanje saradnje, slobodno nas kontaktirajte.